Mijn diensten
en tarieven

Ik vind het belangrijk de tijd te nemen om jou en je paard te leren kennen. Daarom hanteer ik vaste prijzen en geen uurtarieven. Dit om de mooiste beelden vast te leggen ongeacht de benodigde inzet.

Bekijk meer werk

Portret fotografie

Bij dit pakket is het de bedoeling dat je samen met jouw paard of pony op de foto gaat. Deze foto's worden altijd in de buitenlucht gemaakt. Dit kan in een buitenbak zijn, maar bijvoorbeeld ook in een natuurgebied. Tijdens de shoot
zal ik voldoende tijd nemen om ervoor te zorgen dat zowel het paard als jij perfect op de foto staan. Hierbij wordt gelet op de kleinste details!

Een portret reportage is mogelijk vanaf €125

Het is altijd handig om bij deze shoot iemand mee te nemen voor een handje te helpen. Heb jij moeite met het vinden van geschikte kleding voor deze shoot? Lees dan vooral even mijn blog! Daarnaast kun je dit ook altijd even aan mij laten weten, dan kan ik jou persoonlijk adviseren.

Rijfotografie

Bij deze reportage worden er foto’s onder het zadel gemaakt. Denk aan rijfoto’s in de bak, maar ook in het bos of op het strand behoort tot de mogelijkheden!

Deze reportage is mogelijk vanaf €85

Verkoop fotografie

Dit pakket is speciaal bedoeld om jouw paard of pony op een professionele manier aan mogelijke klanten te presenteren.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om alleen standfoto’s of rijfoto’s te laten maken, maar ook een combinatie hiervan is uiteraard mogelijk.

Je krijgt de foto’s op hoge kwaliteit geleverd, zodat je de foto’s online kunt plaatsen, maar ze bijvoorbeeld ook voor printwerk kunt gebruiken.

Een verkoopreportage is al mogelijk vanaf €55

Deze foto’s zouden ook mooi kunnen worden ingezet in de fokkerij!

Reels  

Reels worden steeds populairder en zijn niet meer   
weg te denken van social media.  
Wil jij jouw bereik op Instagram vergroten?   
Dan is dit pakket zeker iets voor jou!   

Een reelreportage is mogelijk vanaf €160   

Ook als jij een mooie herinnering van je paard wil laten vastleggen,   dan is dit pakket zeer geschikt. Rijdend in de bak, in het bos, op het   strand of gewoon knuffelen in de wei; bij dit pakket kan alles!   

Drone beelden zijn ook mogelijk.   

Video

Naast fotografie is video tegenwoordig ook steeds belangrijker! Wil jij jouw paard verkopen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat potentiële klanten een goede impressie van jouw paard krijgen! Maar ook als je een dekhengst hebt of jouw bedrijf in de spotlight wilt zetten, is een video laten maken een goede keuze!

Een video laten maken kan al vanaf €160

We zullen eerst overleggen over jouw wensen en hoe we dit in beeld gaan brengen. Je krijgt daarna een eerste versie doorgestuurd, waarna eventuele aanpassingen nog gedaan kunnen worden.

Bij dit pakket kunnen er ook drone beelden gemaakt worden.

DienstenPortfolioOver mijBlogContact